inceleyin

26 Kas
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Uygulaması Eğitimi
Yazdır

EĞİTİM KONULARI

1 - Veri Kavramı

  • Veri Türleri
  • Veri-Bilgi
  • Dolaşımda Olan Very Boyutuna İlişkin İstatistikler

2 - Büyük Veri (Big Data)

  • Tanım
  • International Data Corporation (Nisan 2019) Raporu

3 - Verilerin Bilgi Ekonomisindeki Değeri

  • Veri Simsarlığı (Data Brokerage)
  • VpnOverview - In The Dark

4 - Veri Temelli Ekonomi

  • Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (2011) Araştırması
  • Farmasötik Kimya - Biyobankalar
  • Ziyaretçi Analiz Çözümleri
  • Columbia Üniversitesi - Yangın Algılama (Wildfire Detection) Projesi

5 - Dünyada Veri Koruma Rejimleri

  • ABD, Avrupa ve Çin Halk Cumhuriyeti
  • Türkiye'de Veri Koruma Rejimi

6 - 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

7 - Kişisel Verileri Koruma Kurumu

8 - Bazı Temel Kavramlar

  • Kişisel Veri
  • Veri İşleme

9 - Veri İşleme Faaliyetinin Aktörleri

  • Veri Sorumlusu - Veri İşleyen - İlgili Kişi
  • Veri Sorumlusu- Veri İşleyen İlişkisi

10 - Veri Sorumlusunun Kişisel Verileri Hukuka Uygun İşleme Yükümlülüğü

  • Veri İşleme Şartları
  • Temel İlkeler

11 - Aydınlatma Yükümlülüğü

  • İnternet Sitesi Gizlilik ve Çerez Politikaları
  • CCTV Kamera Kaydı

12 - Veri Sorumluları Siciline Bildirim

13 - Veri Güvenliğine İlişkin Tedbirler

  • Bilgi Güvenliği Politikaları
  • Veri İhlal Bildirimi

14 - Veri Yönetimi

  • Silme – Yok Etme – Anonim Hale Getirme

15 - KVKK Uyum Projesi

  • Tespit- Analiz- Uygulama – Devamlı Destek

16 - Cezalar Ve Yaptırımlar

  • Hapis Cezaları
  • İdari Para Cezaları

 

Yer: Teknopark İstanbul  Konferans Salonu, B - Blok
Tarih: 26 Kasım 2019 Salı
Saat: 12:30 - 14:00