inceleyin

Yerli Sanal Tur "VR Maker Kit" Emlak Firmaları Tarafından İlgiyle Karşılandı 29 Kasım 2020

DUNYA360’ın gayrimenkul sektörü için geliştirdiği yerli ‘Sanaltur’, emlak firmaları tarafından ilgiyle karşılandı. Alıcıya sanal gerçeklikte iç mekan turları yaptıran uygulama, sektörün geri bildirimleri ile yeni bir Ar-Ge süreci içinde. Yazılım, dünyada genelindeki tüm emlak platformlarına da entegre olabiliyor.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi (Cube Incubation) firmalarımızdanDUNYA360, gayrimenkul sektörüne, internetten sanal gerçeklikte iç mekan turları yapabilme olanağı sunuyor. Türkiye’de ve ilk adımda Ortadoğu’da gayrimenkul firmalarının çözüm ortağı olmayı hedefleyen DUNYA360, sanal gerçeklik teknolojisini müşterilerinin günlük yaşamına entegre edecek projeler hazırlıyor. Sanaltur, sektörün önde gelen firmaları tarafından beğenildi ve onların geri bildirimleri çerçevesinde yeni bir Ar-Ge sürecine entegre edildi. 

VR MAKER KİT’ CİHAZ SETİ

‘VR Maker Kit’ adlı sanal tur oluşturma cihaz seti için Ar-Ge çalışmalarını sürdüren şirket, müşterilerine 360 derecelik panoramik çekim yapabilme imkanı sunuyor. İstanbul Ticaret’in sorularını, DUNYA360’ın kurucusu Taha Güner cevapladı. Güner, Almanya’da bulunan müşterileri için markalaşmadan yazılım sürecine kadar A’dan Z’ye startup şirket kuruyor. Bir fikri ticarileştirmeye, bir soruna çözüm bulmaya çalışan internet girişimcilerini destekliyor, yol haritası ve projeler hazırlıyor. 

İstanbul Ticaret'te yayınlanan Soyhan Alpaslan imzalı haberin devamını buradan okuyabilirsiniz. 

Firma web sitesi: https://dunya360.com/