inceleyin

Technopolis Moscow ve Teknopark İstanbul Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı 09 Nisan 2019
Technopolis Moscow ve Teknopark İstanbul arasında karşılıklı deneyimlerin paylaşılması ve teknoloji transferi gibi imkanlar sağlayacak iş birliği anlaşması imzalandı.

 

Rusya teknoparkları ile Teknopark İstanbul arasındaki iş birliğini geliştirerek firmalarımıza uluslararası platformda yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla Rusya’nın başkenti Moskova’ya iş seyahati düzenleyen Teknopark İstanbul heyeti  Technopolis Moscow ile 27 Mart 2018 tarihinde karşılıklı iş birliği ve iyi niyet anlaşması imzalandı.

 Teknopark İstanbul’u temsilen Genel Müdürümüz Bilal Topçu ve beraberinde Yongatek, Andasis ve Ctech firmalarımızın üst düzey yetkilerinden oluşan heyet  Technopolis Moscow Genel Müdürü İgor İşenko ve  Technopolis Strateji Genel Müdür Yardımcısı Arslan Ayupov ile görüştü. Technopolis Moscow hakkında CEO İşenko Teknopark heyetine bilgilendirmelerde bulunduktan  onra Teknopark İstanbul firmaları ile Technopolis Moscow firmaları arasında ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Ardından teknopark heyeti üretim tesislerinde de incelemelerde bulundu. Yapılan ikili görüşmeler sonrasında imzalan iş birliği anlaşması ile karşılıklı olarak deneyimlerin paylaşılması, firmalar arasında teknoloji transferi ve uluslararası anlamda partnerlik konularında ilişkilerin güçlendirilmesi sağlanacak.

  Rusya programı kapsamında Teknopark İstanbul heyeti başkent Moskova’da T.C Moskova Büyükelçisi Sn. Mehmet Samsar ve Ticaret Başmüşaviri Sn. Ferüdün Başer tarafından büyükelçilik makamında kabul edildi.