inceleyin

MMG 4. Ar-Ge & İnovasyon Zirve ve Sergisi’ne Gümüş Sponsor Olarak Katıldık 24 Ekim 2019

Teknopark İstanbul olarak Gümüş Sponsorları arasında yer aldığımız MMG 4. Ar-Ge ve İnovasyon zirvesi ve Sergisi 23 - 24 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Ctech ve Redoks firmalarımızla katılım sağladığımız zirve;  bu yıl, “Yerli Akılla Küresel Pazarlara” temasıyla gerçekleşti. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şekib Avdagiç açılış konuşmacıları arasında yer aldı.

Teknopark İstanbul standı; yerli akılla küresel markanın inşa edilmesi, yerli yeniliğin finansmanı, bilginin ticarileşmesi, üretim teknolojilerinde paradigma değiştiren yenilikler, yerli yenilikçi enerji arzında kömürün rolü, yerli akılla girişimci üniversitelerin inşa edilmesi, Ar-Ge ve yenilik ekosisteminin fikri mülkiyet odaklı dönüşümü, yerli ağlardan küresel pazarlara lojistiğin önemi, küresel pazarlarda sertifikasyon engelinin aşılması gibi pek çok konu başlığında önemli panellerin düzenlendiği etkinlikte yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Genel Müdürümüz Bilal Topçu da Teknopark İstanbul standına uğrayan; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları, T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakçı ve MMG Yönetim Kurulu Başkanı Osman Balta’ya Teknopark İstanbul’un çalışmaları hakkında bilgiler verdi.