inceleyin

İş Makinalarını ve Kamyonları Mobilden Kolay Kiralama Uygulaması Heevi İnşaat Süreçlerini Dijitalleştiriyor 14 Kasım 2021

Heevi, inşaat sektöründe ihtiyaç duyulan her çeşit operatörlü iş makinası ya da şoförlü ticari araç arayanlar için mobil uygulama geliştirdi. İş makinası, araç ve ekipmanlarını kiraya vermek isteyenlerle, bunlara ihtiyaç duyanlar Heevi’de buluşuyor. Harita arayüzü kullanarak saatlik, seferlik, günlük ve aylık kiralamalar mümkün.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi’nde (Cube Incubation) faaliyet gösteren Heevi Teknoloji ve Yazılım A.Ş., eşsiz bir mobil uygulama geliştirdi. İş makinaları ile ekipmanlarına ihtiyaç duyan kişi ve kurumları, bunların sahipleri ile buluşturan platform; en uygun ekipmanı en uygun fiyata kiralama imkânı sağlıyor. İnteraktif kiralama için pazaryeri mobil uygulaması ile benzersiz bir hizmet veren Heevi, kullanıcılarına kampanyalarla çok özel indirimler sunuyor.

ÜCRETSİZ UYGULAMA

Uygulama, Play Store veya App Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. İlan veren ile ilan arayandan ücret alınmayan, birbirleri ile iletişim imkanı veren platformda ekipmanlar; saatlik, seferlik, günlük ya da aylık kiralanabiliyor. Heevi’nin Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Doğan, ODTÜ ve ABD Binghamton Üniversitesi’nde lisans, İngiltere Bath Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü. İnşaat sektöründe alt yapı ve üst yapı projeleri yürüten aile şirketinin yönetiminde görev yaptı. 2021 yılında da Heevi’yi kurdu. İstanbul Ticaret’in sorularını Mehmet Doğan cevapladı.

Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.