inceleyin

IQ Dergisi Yayın Hayatına Başladı 31 Mart 2021

Teknopark İstanbul’un girişimcilik, İnovasyon ve teknoloji odaklı yeni dergisi “IQ” mart ayı itibariyle yayın hayatına başladı.

Türkiye’nin büyüyerek daha da güçlenmesi “bilgi”nin daha fazla değere dönüşmesiyle mümkün olacaktır. Bu bilgi, kimi zaman bir fikri ürüne hizmete dönüştürürken, kimi zaman da bir fikri besleyip büyütecektir.  İşte bu vizyonla yola çıkan ve 2021 Mart ayında yayın hayatına başlayan IQ dergimiz, bünyesinde on ikiden fazla üniversiteyi barındıran, kamu, üniversite özel sektör iş birliğinin tam olarak sağlandığı merkez olan Teknopark İstanbul ve iş dünyasının yakından takip ettiği yayın grubu Fortune Türkiye ekipleri tarafından üç ayda bir Türkçe – İngilizce olarak yayınlanmaktadır.

Girişimcileri bilgi ufuklarında bir yolculuğa davet eden ve girişimcilik ekosistemine ışık tutan dergimiz IQ, ağırlıklı olarak makaleler, akademik görüş yazıları ve birbirinden zengin Fortune global içeriklerinin yanı sıra; inovasyon, teknoloji ve girişimcilikle ilgili popüler konular ve röportajları içermektedir.

Dergimiz kurumsal web sitemizin yanı sıra Türk Telekom e-dergi, Vodafone dmags ve çok yakında Turkcell e-dergilik gibi dijital platformlardan da çok sayıda yeni okurla buluşacak. Kurumsal yayınımız olan IQ ticari amaç gütmeksizin; başta Savunma Sanayi Başkanlığı ve İstanbul Ticaret Odası olmak üzere, ülke genelindeki tüm teknoparklara, girişimcilik ekosistemine, kamu kurum ve kuruluşlarına ve birçok üniversiteye ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Zira, değerli olan “bilgi”dir diyoruz!

 

Bilal Topçu 

Teknopark İstanbul Genel Müdürü

 

IQ Dergisini buradan okuyabilirsiniz.