inceleyin

BASF İnovasyon Merkezi'nin Temelini Teknopark İstanbul'da Attı 27 Haziran 2019

BASF İnovasyon Merkezi Temel Atma Töreni; BASF Başkan Yardımcısı Laurent Tainturier, BASF Türkiye Genel Müdürü Rami Atikoğlu ve Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu'nun katılımıyla 13 Haziran 2019 günü Teknopark İstanbul yerleşkesinde gerçekleşti. 

Teknopark İstanbul tarafından yaklaşık 3500 m2 arazinin tahsis edildiği BASF İnovasyon Merkezi çatısı altına Beslenme, Tarım Çözümleri, Evsel Bakım ve Endüstriyel Temizlik, Kişisel Bakım ve Hijyen, Boya, Mühendislik Plastikleri ve Poliüretan, Otomotiv Tamir Boyaları alanında yeni çözümler, geliştirmeler ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. 

BASF Türkiye İnovasyon Merkezi İnovasyon Merkezi ile BASF ayrıca Türkiye’de Ar-Ge merkezi statüsüne geçerek üniversiteler, akademisyenler ve öğrenciler ile birlikte üniversite-sanayi iş birliğine katkı sağlamayı hedefliyor.

2020 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Merkezi binası laboratuvarlar, ofis ve seminer alanından oluşacak ve tamamlandığında, Leed Gold Sertifikasına sahip olacak.